14.Fejezet:

"Együtt kell lennünk mindörökre!"

"Néha meg kell bocsátanunk,ahhoz,hogy javulhasson a helyzet közted,és közte. Hidd el,vannak még csodák!"

Mindent elmondtam Ed-nek. Ledöbbent volt,de egyből mondta,hogy ismeri Zayn-t,és nem azért csinálta,mert nem szeretett. Persze tisztában volt vele,hogy ezt azért nem kellett volna. Közölte velem,hogy maradjak nála pár napot,amíg nem rendeződnek a dolgok köztünk. Ő nagyon megértő. Egy igazi csoda.
***
-Liz! Valaki csöngetett! Kinyítnád?
Mondta Ed.
-Persze,máris megyek.
Mosolyogtam rá.
Csodák-csodájára ki más álhatott volna az ajtóban,mint Zayn.
-Lizzie kérlek bocsáss meg,tudod,hogy mindennél jobban!
Mondta,majd sírva szorosan magához ölelt. Furcsa volt,hogy miért sírt. Ennyire szeretne? Az nem lehet... Soha nem láttam még sírni így élőbe.
-Nekünk együtt kell lennünk mindörökre!
Mondta,majd magához húzott egy szenvedélyes csókra. Abban a csókban benne volt minden ami kellett. Egyszóban kitudom fejezni: Érzelem. Annyira jó volt,szerintem még nem volt soha sem ilyen jó.
-Kérlek,csak még egy esélyt adj nekem. Csak még egyet,és nem fogod megbánni,kérlek higyj nekem. Mindennél jobban szeretlek!"
Most én húztam magamhoz egy csókra.
-Szerintem ez érthető válasz volt.
Kuncogtam.
Zayn is elkezdett mosolyogni,majd felkapott és megpörgetett.
-De attól eltekintve,hogy ezt most megbocsátottam neked,még nincs minden el van felejtve. Most bocsátottam meg neked elsőnek,és utolsónak is! Ne felejtsd el... De attó még szeretlek nagyon!
-Mondtam elröhögve a végét a karjaiban.
Letett és újra mecsókolt.
-Tudom.
Mondta teljes önbizalom és egy széles mosoly keretében.
Elköszöntem Ed-től,és mondtam neki,hogy amiért eddig is vigyázott rám,mi még ketten elmegyünk valahová. Nem volt oka Zayn-nek féltékenynek lennie Ed-re,mert megbízott bennem és Ed-ben is egyaránt. És tudta,hogy az életemnél is jobban szeretem őt. És ez számára nyugtató volt. De ha most jobban belegondolunk,akkor legalább Ed-nek nem kell elviselnie a folytonos sírásomat. Bár tudom,hogy ő számára nem lennék nyűg...
Megérkeztünk a lakásába Zayn-nek. Majd mondta,hogy elszeretné mondani a világnak,hogy együtt vagyunk... Hivatalosan is. A legközelebbi Hits Radio adásában beakarom jelenti,hogy mi van köztünk,és azt szeretném,hogy te is gyere velünk az adásba.
El sem tudjátok hinni,hogy mennyire boldog voltam azokban a percekben,amikor kimondta ezeket a szavakat.

*Eközben Niall-ék háza táján*

*Lexy szemszöge*:

-Mondtam már,hogy nagyon-nagyon szeretlek?
Mondta Niall az édesen bugó ír hangján,némi akcentus keretében.
-Nem,csak vagy 1000x-er még.
Mondtam röhögve neki,miközben ő egy aranyos puszit nyomott az arcomra.
-Szeretlek Niall James Horan.
-Figyelj. Szeretnék mondani neked valamit. Megértem,hogyha ezt te túl gyorsnak gondolod,vagy a korod miatt nem vagy még kész rá... De... Én veled szeretnék lenni... ÚGY. Szerintem érted,hogy mire gondolok.
Teljesen ledöbbentem amikor ezt mondta,de annyira aranyos volt,hogy mennyire óvatosan próbálta ezt a tudtomra adni.
-Ni. Készen állok.
Mondta majd egy széles mosoly keretében felkapott,és felvitt a szobájába. Mondanom se kell,hogy milyen jó volt vele.

13. Fejezet:
"Sajnálom."

Mikor leértem a lépcsőn a zaj irányába,hatalmas ordíbálásokat hallottam,de furcsa módon nem értettem,hogy miért álltak le a "kevésbé csendes beszélgetésükről". Mindannyiuk rémülettelbámult rám,és a "bradfoybadboi" arcán látszódott a düh és az aggodalom egyaránt. Mondta,hogy nagyon sajnálja a történteket,és hogy nagyon szeret,meghogy ő is férfiból van. Nem értettem az egészet,csak álltam és rémülten bámultam rá. Erre ő magával húzott és azt mondta,hogy engedjem meg neki,hogy hagy magyarázza meg a dolgokat. Ekkor még fogalmam sem volt,hogy miről is van szó...
-Figyelj Liz,én nagyon sajnálom,de megcsókoltam Perrie-t. Mikor te még fent aludtál,ő idejött és arról áradozott,hogy ő még mindig mennyire szeret,meghogy mennyire hiányzom neki,és,hogy az is,ahogy az éjszakáinkat töltöttük el együtt. És ismersz,hogy-hogy betudok indulni,az ilyen szavak hallatán,és... Hááát... Perrie a nyakamba ugrott,én pedig megcsókoltam őt. De tudod,hogy én csak téged szeretlek,kérlek bocsáss meg nekem!
Mikor kimondta azokat a szavakat,hogy "én megcsókoltam Perrie-t" egy világ dőlt bennem össze. A szavai égő késként dőftek bele a szívembe. Hihetetlenül fájt minden. Nem tudtam a további magyarázatára figyelni,csak arra,hogy-hogy lehettem ilyen vak eddig,és gondoltaim végig csak azon voltak,hogy ő még mindig azt a nőt szereti,és én csak egy játék voltam neki ... Nem tudtam mást csinálni,csak egy hatalmas pofont keverni le neki. Ő csak tűrően és megbánóan nézett rám. Kissé könybe lábadtak a szemeim,és vagy 5 percig csak így néztem rá,és belegondoltam a vele együtt eltöltött hónapokra. Nem bírtam tovább... Felszaladtam a szobámba,ekkor éreztem,h ijedten utánnam nézett,de nem érdekeltem én csak futottam felfele a lépcsőn. Olyan gyorsasággal szedtem össze a nála tartott cuccaim,ahogy csak bírtam. Nem akartam,hogy lássa,hogy sírok miatta. Gyors hívtam egy taxi-t,és már le is léptem onnan. Elköszönés nélkül hagytam ott lefagyva a nappaliban,az ajtó előtt...
***
A taxiban ülve eltört nálam a mécses... A taxisofőr értetlenül nézettrám,és aggódva kérdezte.:
"-Kis asszony,minden rendben?!"
Én csak bíztatóan bologattam,és rámosolygtam,bár tudtam,hogy leesett neki,hogy ez egy elég hülye kérdés volt hisz sírtam,és tudta azt is,hogy hiába mosolygok ha belül lelkileg összetörtem. Mikor már a Zayn háza utcája végére értünk,a taxis megkérdezte,hogy hova vihet. Én erre csak Ed (Sheeran) háza utcáját mondtam. Igen. Az-az Edward Christofel Sheeran. Az elmúlt időszakban nagyon jóba lettünk,mert a srácok bemutattak minket egymásnak. Persze én már előtte is ismertem őt,és hatalmas nagy rajongója voltam,ő egyértelműen előtte még nem ismert. Persze,hogy az első találkozásunk is emlékezetes volt,mivel a srácok már jóval előtte beszámoltak neki,hogy én milyen nagyrajongója vagyok,ezért hát mikor rákérdezett,persze direkt,hogy ismerem-e a zenéit végig csak égő vörös fejjel mosolyogtam rá. Később persze "levertem" ezta srácokon otthon.! De mire az első találkozásunkon töbrengtem,már oda is értünk a Londonban lévő kis aranyos házához. Becsöngettem hozzá,és mikor ajtót nyitott nekem teljesen kisírt szemeimmel átöltem,mert mindig is tudtam,hogy Ed bíztató ölelésénél jobb nincs is. Nagyon megbíztam vele,ő egy fantasztikus ember. Nem értette a helyzetet,és nagyon megijedt a sírásomtól. Teljesen össze voltam omolva,és kb. vagy 20 percig ölelkeztünk az ajttóban. Később már nem bírtam állni sem,és elestem... VOLNA,ha Ed nem tartott volna meg. Az ölébe kapott,és bevitt a házába. Tudta,hogy mi kell nekem. Egy kis alvás. Nagyon aranyosan betett az ágyába,betakart,és kiment a szobából. Kiváncsian várta,hogy mi történt velem,de inkább hagyott aludni. Hagyott,mert tudta,hogy később mindent szóról-szóra meg fog tudni...

 

Na ez lenne a 13. fejezet,nem tudom,hogy eddig mire számítottatok. Jelenleg nagyon lelkileg megtört állapotban vagyok. Sajnálom,ha egy kicsit elszomorított titeket az írásom... De tudjátok,hogy az élet nem lehet mindig tökéletes...!: ) Köszönöm neketek,hogy olvastok minket! Mónika&Szandixx

12. Fejezet:
"Még előttünk az éjszaka."

Elérkezett az este. Niall már előtte mindent megbeszélt Szandival,szóval már nagyba ment a randijuk. Én meg otthol voltam egyedül. Bent Laptopoztam a szobámba,mikor kaptam az sms-t.: 10 Perc,és ott vagyok érted!;) Szeretleknagyon -Zayn<3

Uhh.:$ Ezazz! Zayn ide jön . *.* Awww,de jóó,már úgy hiányzik.:/<3

El sem tudtam készülni,mert Zayn nem tíz perc,hanem vagy 2 perc múlva ott volt,de no problem,legalább vár lent egy kicsit.:$

Zayn már nem bírta tovább lent a nappaliban,szall fel jött a szobámba... Én még akkor nem voltam felöltözve. Ott voltam egy szál meltartóban,mikor benyitott!. Én észre se vettem,hogy bent van.

-Hmm... Segíthetek?:$
Szólalt meg Zayn,miközben hátulról gyengéden átölelt.:$<3

Egyszerűen imádtam azt a 2 mp-et.:)

-Csak nyugodtan!;)
Mondtam,mire szenvedélyesen megcsókolt,és gyengéden az ágyra tett. Lizzie. Én úgy szeretlek,mostmár én csókoltam meg válaszként:)

Húzta volna lefele róla a többi ruhát is rólam,de aztán rászoltam,hogy itt ne,mert Lou bármikor bejöhet... Megpuszilta a homlokom,és azt mondta.:
-Jólvan édesem,még úgy is előttünk a nap. ;P

Mondta,majd kinyújtotta a nyelvét.:DJajj, annyira imádom.:$<3

Segített felöltözni,már amennyire lehetett,viszont a felsőhöz ragaszkodott,hogy ő válassza ki. Olyan aranyos volt,mikor a szekrényben kutatott a holmiaim között.:)

"Elkészültünk",majd elindultunk kocsival Zayn házához,majd együtt töltöttünk egy szenvedélyes éjszakát.:)

Reggel,mikor felkeltem Zayn,már nem volt a szobában,de hallottam lentről,hogy a srácokkal beszélget,és nagyon boldog tünt a hangja.:)

11.Fejezet

"Sajnálom Louis!"

Nem tudtam elképzelni sem,hogy mit mondjunk "BooBear"-nek. Nagyon meglepődtünk,mikor megláttunk,főleg mikor észrevettük rajta,hogy milyen ideges... Hát... Az igazságot megvallva nagyon féltem,hogy mi fog történni. Nem akartam,hogy Lou csalódjon bennem. Mert tudom,hogy ez lessz... Zayn nem próbált mentegetőzni Louis előtt. Ő gátlásosan és magabiztosan kijelentette Lou-nak,hogy ő velem töltötte a múlt éjszakát,és ő szeret engem,nagyon,és soha semmi pénzért nem engedne el engem. Én is úgy voltam vele,hogy a világ minden kincséért sem dobnám el magamtól. De Louis erre,csak így reagált.:

-Soha többé nem leszel Lizzel! - Kiabált Zayn-nel.

De hála istennek csak kiabált,és nem cselekedett...
-Nem érdekel,hogy mit mondassz,Lizzie-vel akkoris együtt maradunk!. - Mondta Zayn.

-Erről csak ne is álmodj! - Mondta Lou.

Felkapta a cuccaim,és próbált "kivezetni" a hotel-ból,de Zayn nem hagyta és megmondta,hogy akkor össze fogunk költözni,szóval választhat. Louis fájdalmasan,de kinyögte.hohy együtt maradhatunk,de csak akkor,ha Zain megígéri,hogy nagyon fog vigyázni rám... Zayn egyből felkapott az ölébe, és megpörgetett.*-*<3 Imádom ezt a gyereket.:$:P:D<3 Erre belépett Liam és döbbenten nézett ránk,hogy mitcsinálhattunk mi ketten egy hotel szobában. Hát igen... Liam... Az elmúlt időszakban,olyan fura volt velem. Folyton elmosolyodott a társaságomban,és mikor felhozodott Zayn,ő mindig hirtelen olyan komoly lett,féltő,és kissé mondhatni "féltékeny" lett. A hotelban egyértelműen jött a hülye kérdéseivel... Egyre sem válaszoltam. Vagyis de. : -Louis drágám,a többi bandatagot nem kívántad elhozni magaddal?:D Erre rájöttem,hogy Niall kint hallgatozik az ajtó előtt,mert valaki fenhangon elkezdett röhögni. Egyből felismertem,hogy a 'Nandos Fiú' az.:DDDŁŁ

Ő rettenetes cuki volt,és kiállt mellettem.:D Mindig is tudtam,hogy ő az-az ember,akire bármikor számíthatok. Tényleg nagyon imádnivaló,és örülök,hogy ő van Szandival,mert tudom,hogy ő benne nincsennek hamis érzemek. Megmondta Louis-nak,hogy ha szereti két ember egymást,akkor,ott nem számít semmi,csak a szerelem,és a puszta érzelmek...

Louis persze egyből rávágta,hogy ezt csak azért mondja,mert ő Szandival van.

Na mind1. Hát hazamentünk. De nem baj,úgyis beszélgetni akartam Szandival. Mert van neki egy meglepetésem.:'3 Na jaa... Meglepetés. Útközben hazafelé Niall-al beszélgettünk,hogy mikor fognak újra randizni. És elmondta,hogy ma este,csak nagy baj van,mert még nem tudja,hogy hova. Én persze elintéztem neki mindent,neki majd csak Lexy-ért kellesz mennie. Harry-t gyors felhívtam,hogy mondjon nekem,valami nagyon jó Londoni éttermet. Mondott is,egy csendes és romantikus kis éttermet,én pedig foglaltattam nekik egy két személyre szóló asztalt. Szandinak persze nem ezt fogom mondani,csak azt,hogy sűrgősen el kell mennünk valami szép kisestélyi ruhát venni neki . *.* Már csak neki kellett,hiszen Niallal már közösen elmentünk vásárolni,és meg is vettük neki a tökéletes,és pont hozzá való,elegáns és hozzá való férfi zakót.:D Már csak az estét kell kivárnijuk.:D


Na srácok,ez lenne a 11.-edik fejezet. Reméljük tetszik.
Egy kicsit "megkínlódtam" vele,és lehet kicsit hosszú lett,és sok benne a "rizsa",de most egy picit,ezt is ki szerettem volna próbálni,mint egy nagy és híres költő.

Ui.: Nagyon szépen köszönjük,minden látogatónknak,h olvassa a blogunkat,és reméljük,h legközelebb is betéved ide. És köszöntjük új olvasóinkat is. Puszi. Mónika&Szandi.

10. Fejezet.:


"Zayn,te vagy az életem!(L)"
Zayn levelében leírt útvonal egy fantasztikus helyre vezetett.! *.* Egy csodálatos reggelivel ellátott,romantikus hely volt.:$ Imádnivaló ez a srác!:) Ő csak ennyit fűzött mellé.:
-Azért,mert megérdemled! Fenomenális volt az éjszaka veled,és csak azt akarom mondani,hogy leírhatatlanul szeretlek,és örökké veled,és csak veled akarok lenni.!
Ezen,nagyon elérzékenyültem. Hisz én is szeretem,és mellette akarok maradni,amíg csak élek.! Viszont attól féltem,h mi lesz ha Louis rájön,h mi történt tegnap...

*Niallék háza táján:
Lexy szemszöge:
-Lexy! Eljössz ma este valahova velem?:)
Hívott fel Niall félénken,én pedig legszívesebben visítottam volna,de nem akartam,azért annyira kimutatni a boldogságomat,ezért csak egy halk "igen"-t toltam az ír cukiságnak.
*Niall szemszöge:
Igen!!!!! Ezazz!*.* Szandi eljön velem vacsorázni.!:$ Alig tudom elhinni.:$Ł Esküszöm mindjárt elájulok. Hisz nagyon szeretem őt,és nem számít a korkülönbség sem!
* Zayn szemszöge:
Oh nagyon boldog vagyok.:$ Végre az enyémnek tudhattam Lizzie-t.! Nagyon boldog voltam,hisz tudom,hogy neki ez volt az elsőőő. És szerintem egy férfinek,ez az egyik legcsodálatosabb dolog az egész világon,ha a hűen szeretett nő,az övé lehetett 'úgy' aelsőnek. Ez nagyon boldoggá tesz.
Minden szép és jó lett volna,ha nem jelenik meg az a 'drágalátos bátyó' Lou Tommo személyében,a hotel ajtónk előtt...

Na srácok ez lenne a 10. fejezet. Reméljük tetszik,és ha igen,az oldal jobb oldalán szavazhattok is,h milyen a blog. Jó szórakozást kívánunk.!
Mónika és Szandi. xx

9. Fejezet.:
"Zayn!. Biztos,h nem sietjük el a dolgot?"


Zayn-nel elindultunk egy Hotel felé... Végig gondolkoztam az utat. Vajon bekövetkezik az,amitől féltem?! Nagyon féltem... Zayin egész úton csak mosolygot.:D


*Eközben Nialler és Lexy:

*Niall szemszöge

 

Nem bírom elviselni azt,higy Szandi csak 13 éves.:/

Így nehezen tudok vele lenni... Mindig,mikor látom nehezen bírom türtőztetni magam... Mikor látom már újra?:/ Annyira hiányzik. Bár eljönne már a holnap!:((

*Zayn szemszöge:

Alig vártam már,hogy mikor érünk be a Hotelbe. Ma eljön végre az a nap,amit már megismerkedésünk óta várok.:$ Annyira vágyom Liz-re.<3
Zayn és Lizzie szemszöge:
-Megjöttünk a Hotel-be.:D

Mondta Mr. Malik

-Látom.xdd - Válaszoltam rá.
Felértünk a szobánkba...
-Nem bírom tovább nélküled! - Mondta Zayn,majd finoman az ágyra tett.
-Zayn. - Mondtam félénken.
-Biztos,h eljött az ideje? Tudod... Nekem ez lessz az első.
-Igen! - Szólt rám.:D

-Hidd el.Én vagyok a legboldogabb ember a világon,jelen percben és minden más veled együtt töltött percben. Főleg most,mert tudom,hogy én tudhatlak téged magaménak elsőnek!(L) Mondta,majd gyengéden megcsókolt. Ettől visszajött a bátorságom,és ugyanúgy visszacsókoltam...
Ez az éjszaka volt, a legeslegjobb az eddigi életem során.:)
És megtörtént az,amit Zayn olyan régóta várt. Mikor reggel lett,Zayn-t sehol sem találtam magam mellett az ágyon...

Megijedtem,majd észrevettem egy 'Jó reggelt Szépségem. Van egy meglepetésem a számodra.:)
Csak kövesd a levélben leírt utasításokat' Kártyát.:$ Húúú nagyon jól esett olvasni,főleg,hogy leírta benne,hogy milyen jó volt neki az éjszaka. :)

A kártyában egy utvonal volt leírva,ami elvezetett életem legszebb helyére.*-*

 

 

8. Fejezet:


Niall vallomásán ledöbbentem és egybe nagyon boldog is voltam,mert tudtam ,hogy Szandi is szereti,és totál összeillenének.:)
Válaszoltam is Nialler-nek:
Már azonnal mondd el neki:DDD Ordítottam rá xddd.
Hát félre is hívta Lexy-t:

*Szandi szemszöge* :

Niall azt mondta beszélni akar velem. Nagyon kiváncsi voltam,hogy mit akar...
Majd így szólt. :
Lexy! Akármitis érzel,én belédszerettem,és veled akarok lenni.! Egyből átöleltem,és megcsókoltam. Szerintem,ez érthető válasz volt tőlem.:) <3
-Szandi. Annyira boldog vagyok.:$:)
Mondta Nialler.
Egyből rohantam Lizzihez:D!
Nagyoooooon boldog volt,hogy összejüttünk.:)

*Lizzie szemszöge:*
Nagyon örültem,hogy végre Szandi és Niall összejöttek:D. És azért is,mert ma találkozok Zayn-nel.:$ Este jön értem,és már 3 napja nem láttam...:/ Alig vártam már az estét.! Zayn azt mondta,hogy vmi "újat" fogunk csinálni.:D:P Hát már alig vártam...

*two hours ago:*

Zayn megérkezett és köszönt:
-Szia szépségem.:)
Köszönt,majd megcsókolt.
-Korábban jöttél.
Mondtam.
-Tudom.:D De nem bírtam már kivárni azt a fél órát... Mert ma megfog változni az életed.;)
Mondta... De nem értettem,hogy ezzel mit akar mondani...
-Bocsi Zayn,de nem értelek....
Mondtam,értetlenül.
-Majd meglátod a hotel-ban.
Válaszolt,és kimentünk az autójához... Izgultam,hogy mi fog történni.*-*
De már sejtettem valamit.:P

Hát ez lenne a 8. Fejezet:D Remélem tetszett,és nagyon-nagyon sajnáljuk,h eddig nem tudtunk új részt felrakni,csak nagyon kevés időnk volt.:/ És nagyon szépen köszönjük azoknak,akik olvassák a blogunkat.:) <33
ui: És sztem sejthetitek,h mi fog történni a hotelban,a 9. Fejezetben. :3:D xx

7. Fejezet

Egy új románc kezdete.(kk)

Zayn-nel a csók fergeteges volt. Nagyon szeretem őt,és az ő elmondása szerint ő is engem.:) Csak egy gond volt... Hogy ő 19,én meg 13.:// Hiába mondta,h nem számít a kor,engem mégis bántott a dolog. De mivel leírhatatlanul szeretem,ezért nem is igazán érdekelt.:D A csók után még maradtunk a kocsiban vagy 3-4 órát,mielőtt 'hazavitt' volna. (ez egy elég hülye szó: 'hazavitt.:S' ) Másnap nem bírtam tovább... Bejelentettem Lou-éknak,h mindent elmondok Szandinak,és nem érdekel,h mi lesz,de ennyi eseményt,nem bírok már magamban tartani! Beleegyeztek,úgyhogy hazajöttem 1 hétre Magyarországba. Megbeszéltük, h a 'törzshelyünkön' találkozzunk. Hát eljött a pillanat.:
-Szandi! Beszélnünk kell... Nem voltam túl őszinte hozzád... És bármilyen furán is hangzik...: Louis a testvérem,és Londonban élek vele! Elmeséltem neki mindent,szépen... Lassan... Majd egymásra néztünk és elkezdtünk sírni... Részben az örömtől,részben az új dolog miatt. Majd mondtam: Kiviszlek magammal Londonba!(L) Láttam,h nagyon megörült,de miután elmondtam neki,h mivan közdtem és Zayn között,hááát egy óráig szinte csak visingáltunk.:DDDDD A hét többi részében Szandikáéknál maradtunk. Elkéredztettük majd össze pakoltunk neki a hét végén. Végigizgulta az utat,mint én az elején.:) Mikor odaértünk bemuttattam őt a srácoknak.:D Tök jól elvoltunk egész nap a báttyámékkal. Szinte észre sem vettem,h Niallal milyen közei kapcsolatba kerültek. Mikor mindenki készült elfele menni,Nialler félre hívott,és bevallotta: Mélységesen beleszerett Lexy-be!

Hát ez lett volna a 7.-dik rész,és mielőtt nem értenétek a dolgot,Szandit,Lexy-nek szoktam becézni.:D Ha tetszett,kérlek komizzatok is,mert még azt nem kaptunk.

6. Fejezet


Szeretlek Lizzie!(L)


Zayn a telefonba azt mondta Perrie-nek,hogy szakít vele. De nem csak azért,mert megcsalta,hanem azért,mert találkozott velem és levettem a lábáról! Mikor ezt meghallottam,nem akartam hinni a fülemnek... Mikor Zayn letette a telefont,éreztem,hogy itt most valami nagy dolog fog történni. Zayn nem mondott mást,csak annyit,hogy 'bocsánat' és elrohant. Mivel az összes sráccal telefonszámot cseréltünk,hogy bármiről tudjunk értesülni,Zayn küldött egy gyors sms-t.: "Ne haragudj,hnap este mindet elmesélek,kérlek legyél otthon este 9-kor. Puszi. -Zayn:) "
Hát ez nagyon jó. Gondoltam magamba,most várhatok egy napot,míg megtudom,hogy mi van. :S Valójában,mikor felfogtam ezt az egészt,csak vigyorogni tudtam,hisz szeretem Zayn-t.<3 Hazajött Louis. Mosolyogva kérdezte,hogy 'Mi újság volt itthon?:)' Közben észrevette,hogy fel-alá mászkálok a házban... Eljött a másnap... Alig vártam már,h jöjjön megfele*.* . Hát el is jött a pillanat.:


-Szia.:) - Köszönt, majd megpuszilt.

 

-Szia.:) - Köszöntem énis.

 

-Húú de szexi vagy:$*.* - Mondta,mire elpirultam.:$

 

-Indulhatunk?:) - Mondta,majd kimentünk a kocsijához.

 

-Hova megyünk?:) - Kérdeztem

-Majd meglátod. ;)- Mondta,majd kacsintott egyet.

 

Elindultunk,és közbe elmondta,h étterembe megyünk.

 

Elvoltunk rendesen épp fizetni akart,mikor rá szóltam:

 

-Hagyd,én fizetek,te meghívtál,én meg fizetek.:)

 

Erre megfogta a kezem és azt mondta.

 

-Baby,ezt soha nem engedném meg.

Végül csak ő fizetett.:D Mikor beültünk a kocsiba,még nem akart elfele indulni... Néztem rá értetlenül. Majd azt mondta,hogy 'itt az ideje,hogy  beszélgessünk.' Én csak figyeltem,amíg ő csak mondta és mondta... Míg rá nem szóltam: Zayn. Nem kell a mellébeszéd! Majd rátért a lényegre.:
-Nem tudom,hogy mondjam el. De már nem nem bírom tovább. Szeretlek Lizzie!(L) Én csak álltam full hülyén és értetlenül. Majd közel hajolt és megcsókolt. A fellegekben éreztem magam hirtelen.:):$

5. Fejezet

     Zayn titka

Zayn hááát egy kicsit... Hogyismondjam... Letört és gondterhelt lett,mikor felhoztam a Perrie-s témát. Azt mondta,hogy mostanság eltávolódtak egymástól,és már nem érzi azt iránta amit ezelőtt. Legbelül egy kicsit boldog voltam,de amikor láttam Zayn szemében a szomorúságot... Hát az még nekem is fájt... Szeretem Zayn-t,nem kicsit. Nagyon! És ami neki fáj,az nekem is. Viszont éreztem (ééééééééééééés előtörtek női megérzésim),hogy nem csak ez a baj a kapcsolatukba. Rákérdeztem,hogy nem veszi-e tolakodásnak azt,hogyha megkérdezem,tényleg csak ennyi a probléma?! Drága Zayn-em kiöntötte nekem a lelkét,ami annyira nagyon jól esett.<3 Az volt a probléma,hogy Perrie megcsalta Zayn-t,és ezt el is mondta neki,és nem tudja mitcsináljon. Már amúgy se szereti annyira Perrie-t,meg minden,és azt mondta,hogy ma reggel találkozott valaikvel,aki teljesen "megbabonázta". Mondta,majd elpirult. Nem értettem,hogy miért... Csak kicsit mertem remélni,hogy lehet,hogy én vagyok,de ennek semmiféle reményét nem fűztem,szall hanyagoltam a témát. Leültünk a kanapé elé. Vagyis leültünk volna,ha nem szólalt volna fel:
-Szakítok Perrie-vel!
Mondta határozottan,és előkapta a telóját. Már hívta volna felfele,mikor megkérdezte: -Nem szemétség telefonon szakítani valakivel?
Én erre csak annyit mondtam,hogy gondoljon vissza a múltra.
Ő értette,és már hívta is.
Nagyba sprinteltem volna kifele a nappaliból,gondoltam : magárahagyom,hagy beszélen vele,mikor rámszólt,hogy maradjak ott,mert azt akarja,hogy haljam! Csakugyan nemértettem,de 'szót fogadtam' neki. Felhívta. De az érvei közül,egy kitünt. Azt hittem... Meghalok,azon,amit Perrie-nek mondott! Bevallotta,hogy ki az a lány!

4. Fejezet

Egy csodálatos pillanat!(LL)
'Harry megnyilvánulása.<3 '

Hazza megnyilvánulásán ledöbbentem. Elmesélt nekem egy történetet,ami hasonló volt az eyémhez... Olyan 3-4 éve történt meg vele,de még mindig tisztán emlékszik mindenre. Jól esett,hogy elmondta ezt az egész dolgot,mert azt mondta,hogy még sekinek sem beszélt erről,még a fiúknak sem,nekem meg igen,1 nap után.!:)(L) Aztán bejöttek az ujdonsült szobámba a többiek is,és tovább játszottunk ott. Nagyon sokat baromkodtunk,de az viszont nagyon jó volt mindig amikor valaki nem csinált meg valamit,mert akkor le kellett venni valamilyen ruhadarabot,és Liam nem csinált meg valamit,ezáltal le kellett vennie a pólóját. Nagyon dinamikus látványvilág. Nem értem,hogy miért mondta azt,hogy nincs jó teste. Mellesleg,szánt szándékkal mondtam olyat,hogy ne tudja megcsinálni!._." Hahahaha. De Zayn-nel is megcsináltam ezt!:D Niallal viszont nem tudtam. Harrynek viszont mondani se kellett.:'$ Louisnak viszont el kellett mennie egy kicsit,szall egyedül maradtam a 4 drágasággal. Körbe akartam járni a házat,de Zayn azt mondta elkisér. A srácok hazamentek,de Malik nem. Igaz,még vele nem is nagyon beszélgettem,csak amikor játszottunk,szall jó volt,hogy maradt. Mivel még nem láttam Louis házát,Zain vezett körbe,közben pedig beszélgettünk. Tök jól elvoltunk,amíg fel nem hozódott Perrie...

3. Fejezet
 

A várva-várt találkozás!(L)

'Mikor megláttam a fiúkat,azt hittem,hogy meghalok...'

Amikor leszáltunk a gépről,megpillantottam a srácokat. *.* Kívülről nem mutattam,de belülről majdnem megált a szívem! Annyira helyesek voltak élőben,úgyanúgy,mint a képeken. Mind a 4-en ott voltak (Mivel Louis velem volt alappból). Olyan jó volt látni őket élőben!:)(L) És egyről a kettőre,azt vettem észre,hogy valaki megölelt!: $ Niall volt az! És igen,én már csak tudom állítani,hogy Niaaaall ölelése a legjobb a világon! Olyan jó volt,hogy nem bírtam tovább. Elsírtam magam! De,hát istenem... Ezekben a pillanatokban melyik Directioner nem tette volna ezt a helyemben?  Nagyon jól esett az ölelése,majd jöttek a többiek is. Tudták,hogy én már ismertem őket korábban,hisz én és Szandi<33 vagyunk a legnagyobb 1D rajongók az egész Földkerekségen,és ezt már Louis is elmondta a srácoknak.:'D Mellesleg,ahogy megfigyeltem,Zayn-nek van az egyik legjobb stílusa a világon. Nagyon stílusos,egyszerűen imádom a stílusát a kinézetével együtt!;P (KL) Harry-nek a mosolya pedig,valami eszméletlen és felbecsülhetetlen értékü.:)(L) Liam is nagyon cuki volt!
A nagy hogyismondjam "bemutatkozás" után,Lou házába mentünk. Amikor már az ajtó előtt áltunk,a srácok beviharzottak előttünk,de ezt már megszokhattuk tőlük,Louis szólt,hogy várjak egy kicsit. Nem volt valami bőszavú,de nekem ez az egy mondata is sokat jelentett.: -M,(Mert mondtam nekik,hogy hívjanak így,mert a "Monica" túl hosszú) mától ez az új otthonod és csak arra szeretnélek kérni,hogy ne légy félénk,érezd jól magad,hisz itt laksz már. Átöleltem és bementünk.Hát... Izéé. Hogyismondjam.:'D Ami bent várt minket,háááát egy kicsit fura volt. Bent Harry és Zayn a távirányitón veszekedtek. Niall és Liam fociztak,a házban.(kk) Az úgy semmi ,mert énis szoktam,de nem úgy,mint az őrültek! Lou ezt mind észre sem véve,lazán bement,és leült a kanapé elé,hiszen ő már csak megszokhatta. Olyan 10-20 perc múlva,Louis feldobta a témát,hogy felelsz vagy merszezzünk. Nagyon örültem neki...  Egy csodálatos feladatot kaptam.:'D Szerencsére,feleltem,és azt mondták,hogy meséljek a legutóbbi kapcsolatomról... Nem akartam,de muszály volt,mert durván játszottak. Szóval elmeséltem mindent Dani-ról. Hááááát... Eléggé zavarba ejtő volt,mert úgy néztek miközben beszéltem,mint a moziban. És alappból ez az egész dolog is elég zürös volt. Ledöbbentek,hogy milyen érzelmes és kitartó vagyok,na meg koromhoz képest elég felnöttes gondolkodású. Mindenki sajnált,h mi történt velem,de már nem bírtam tovább... Kimentem a szobából. Előtörtek e régi érzések... De ami utánna történt,az volt életem egyik legszebb pillanata. Harry utánnam jött,és olyat mondott ,ami egyszerűen hihetetlen volt...

Itt a 2. rész reméljük tetszeni fog nektek :) jó olvasást:)<3

Hellószia Anglia!(K)

Felhívtam minden barátomat,hogy el kell utaznom pár hétre,családi problémák miatt. Nagyon rossz volt,hogy nem mondhattam el senkinek sem,főleg Szandikának,de tudtaam,hogy belehalna,ha tudná,hogy hova utazok,és kivel.;) Tehát,elindultunk a reptérre,azzal a töménytelen holmival és csomaggal. Persze,hogy a magyar riporterek egyből jöttek a hülye kérdéseikkel.:
-Ki ő neked?
-Honnan ismered?
-Louis nem El-el van? (Eleanor Jane Calder=Lou barátnője,modell,nekm az egyik kedvencem.)
-Együtt vagytok?
Azt hittem,hogy beszólok nekik. Már,hogy lennék én Louis barátnője? De Louis azt mondta,hogy ne nyilatkozzak semmit,mert nindent túl kombinálnak,meg azért se,mert mégjobban nem fognak minket békénhagyni. Hallgattam rá,hisz ő a tapasztalt.:)
Annyira izgultam,hogy vajon milyen lesz London?! És a srácok? :$ Nembírtam kifele várni,hogy mikor érünk már oda?
Lou nagyon sok mindent mesélt,jókat és rosszakat is az életemről,hogy-hogy kerültem Magyarországra,meg ilyenek. Nem mutattam,de valójában nagyon zaklatott voltam... Nem akartam,hogy megtudja. Nem akartam,hogy ezek miatt,Louis hisztisnek tituálljon,de mivel okos (kicsit túlságosan is),rájött,és próbált megnyugtatni. Nem ment neki. De mire már félúton voltunk,egymás ellen mondtuk a hülyeségeinket.Nagyon jó kedvem volt akkor. Egyszerűen dőlt belőlünk a hülyeség. Aztán elmesélte azt is,hogy-hogy jöttek össze El-el. Bár tudtam,de jó volt azért az ő szájából is hallani. Amikor odaértünk,az maga volt... A... MENYORSZÁG!*.*

 

1. Fejezet
Bocsánatot kérünk hogy ilyen rövid lett de a többi már hosszab lesz:) ha tetszet akkor írhatnátok pár komit is :)
Jó olvasást:)<3

 

A kezdet-kezdete

'Egy átlagos hétköznap volt,mikor,minden elkezdődött!'
Bent laptopoztam a szobámban,mikor megcsörrent a telefonom. Egy külföldi szám volt,méghozzá Angol,de mégis már az a szám bennevolt már a telefonkönyvembe: "Lou William Tomlinson <33333333333333333333333333333333333333333 " (x100).
Nem akartam hinni a szememnek! De mégis felvettem a telefont.
-Hi!:) You're my little sister!
(Louis hangja volt az.) Nem tudtam elképzelni sem,hogy mi folyik itt,és nem tudtam válaszolni sem rá,mire Loui belépett a szobámba,és azt mondta:
-Magammal viszlek Londonba és ott fogsz élni velem!:)
Látta rajtam a meglepődést,és szépen lassan elmesélt mindent nekem. Azt is,hogy valójában Elizabeth Rose Tomlison-nak hívnak!: $$ŁŁ Megbeszélte a szüleinkel,(mert közösek neki is,és nekem,szall Louis magyar,csak a neve nem),hogy mehetek vele Angliába. Szóval irány London.!(kk)

Ez a blog 2 átlagos tinilányról fog szólni,akiknek teljes mértékben megváltozik az életük.Hatalmas Directionerek (a legnagyobbak a földön),és egyről a kettőre (full ismeretlenül,mármint Lou nem ismeri) Louis Tomlinson bevallja Mónikának,hogy a testvére és magával akarja vinni Londonba! *.* Később rátalál a boldogság Mónikára,de lesznekbenne ármánykodások is,nem kevés. Majd Barátnője Szandi élete is rohamosan megváltozik...:)(L)
Egy biztos: Való
ra válik számukra,minden directioner álma.
Érdemes olvasni,hisz nagyon izgalmas lesz.